Επιδτηση DigiLodge | Πελατολγιο | Σχετικ με την Primal-RES |
  Αρχικ   Περιγραφ του Primal-res  Να  Αγορ  Δκτυο Συνεργατν  Links-Downloads F.A.Q Επικοινωνα
 
 
.
.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ασφλεια Συναλλαγν με Secure 256 bit SSL encryption.
πειροι περοδοι τιμν και τποι δωματων (με φωτογραφα και περιγραφ).
Εκολη διαχεριση Τιμοκαταλγων, Δωματων και Διαθεσιμτητας.
Ενημρωση του ξενοδοχεου και του πελτη με SMS και Email για κθε κρτηση.
OnLine δημιουργα Voucher και αποστολ του στον πελτη σε PDF.
Εξαγωγ στοιχεων σε Excel για εκτπωση επεξεργασα απ λλο πργραμμα.
 
 
 
Primal-res OnLine Reservation Platform
Ενιαα και αποδοτικ διαχεριση Κρατσεων Διαθεσιμτητας και Τιμν
Η πλατφρμα κρατσεων Primal-Res της Primal-RES εναι να σγχρονο σστημα ενιαας διαχερισης κρατσεων που χει αναπτυχθε με γνμονα την ταχτητα και την ποιτητα εξυπηρτησης των επισκεπτν, αλλ και την αποδοτικ διαχεριση και διανομ της πληροφορας στα ηλεκτρονικ κανλια πλησηςμσω ενς ενιαου και εχρηστου περιβλλοντος.
 
Με το Primal-Res Channel Manager ο ξενοδχος μπορε σε ελχιστο χρνο να ενημερνει τσο τα Διεθν Συστματα Κρατσεων της σο και τα απευθεας συμβλαια του με διφορα Ηλεκτρονικ κανλια πλησης πως Expedia, Hotels.com κ.α.
Οθνες Εφαρμογς Ζητστε Online Demo
Απ το Primal-res Booking Engine ο εκστοτε επισκπτης της ιστοσελδας σας πραγματοποιε την κρτηση. Ο υποψφιος πελτης (επισκπτης της ιστοσελδας σας), δεν περιμνει πλον να του απαντσετε για διαθεσιμτητα και τιμ, αλλ απ μνος τους αποφασζει τπο δωματου, γευμτων και την αγορ επιπλον ξτρα υπηρεσιν.
Οθνες Εφαρμογς Online Demo
Primal-RES PMS Interface
Σνδεση με την εφαρμογ διαχερισης του ξενοδοχεου σας
Με το Primal-Res PMS Interface αυτοματοποιεται πλρως η εισαγωγ νων κρατσεων, αλλαγν, ακυρσεων στο σστημα διαχερισης του ξενοδοχεου απ ποια πηγ και αν προρχονται.

Ενσωμτωση του Primal-res στον δικτυακ τπο του Ξενοδοχεου σας σε 24 ρες!
Το Primal-res, ενσωματνεται σε νους υπρχοντες δικτυακος τπους, ανεξρτητα με το αν αυτο οι δικτυακο τποι χουν σχεδιαστε και αναπτυχθε απ εμας και ανεξρτητα απ την τεχνολογα με την οποα χουν αναπτυχθε.

Η πλατφρμα κρατσεων φιλοξενεται στον ασφαλ server της εταιρεας μας, η οποα εναι υπεθυνη για την συντρηση και αναβθμιση του συστματος εν η ενσωμτωση της στον δικτυακ σας τπο εναι μια πολ απλ και γργορη διαδικασα.

Η Primal-res σας αποστλλει κποιες γραμμς κδικα οι οποες θα πρπει να ενσωματωθον απ την εταιρεα που διαχειρζεται τον δικτυακ σας χρο σε σημεα που θα του υποδεξουν οι τεχνικο μας. Σε περπτωση που διαχειρζεστε, μνοι σας, τον δικτυακ σας τπο, η Primal-res αναλαμβνει την ενσωμτωση της εφαρμογς με μηδενικ κστος. Σε περπτωση που η ξενοδοχειακ σας μονδα δε διαθτει παρουσα στο διαδκτιο το προσωπικ της Primal-res μπορε να αναλβει τη δημιουργα του με το ανλογο κστος.

Απ τη στιγμ που χουν γνει οι απαρατητες ρυθμσεις-παραμετροποισεις(εισαγωγ δεδομνων, τιμοκαταλγων, φωτογραφιν, συνδση με σστημα On Line πληρωμν) και δοκιμς ο χρνος που απαιτεται για την ενσωμτωση της εφαρμογς κρατσεων στο δικτυακ χωρο του Ξενοδοχεου δεν ξεπερν τις 24 ρες.
 
 
 
. .
Γενικ
  Primal-res Admin Panel
  Primal-res Booking Engine
. .
 
Oθνες Εφαρμογς
Primal-res.gr, Καποδιστρου 88 Ρδος, Τηλ: +30 2241 500037 , Email: info@primal-res.gr  
© Created By Primal-RES