Επιδτηση DigiLodge | Πελατολγιο | Σχετικ με την Primal Consulting |
  Αρχικ   Περιγραφ του Primal-res  Να  Αγορ  Δκτυο Συνεργατν  Links-Downloads F.A.Q Επικοινωνα
 
 
.
Secure 256 bit SSL encryption.
( ).
, .
SMS Email .
OnLine Voucher PDF.
Excel .
 
 
 
 
Downloads
18-02-2008 Ολοκληρθηκε η ανπτυξη της πλατφρμας Κρατσεων Primal-res, κατεβστε την μπροσορα του προντος.
 
  Κατεβστε τη μπροσορα του Primal-res 
Links
02-07-2009
 
Η «Ψηφιακς Ενισχσεις Α.Ε.» υποστηρζει την υλοποηση Δρσεων Κρατικν Ενισχσεων στο πλασιο του Επιχειρησιακο Προγρμματος «Ψηφιακ Σγκλιση» του ΕΣΠΑ 2007-2013.
Συγκεκριμνα η εταιρα: φρνει τις τεχνολογες πληροφορικς απευθεας σε πολτες και επιχειρσεις Υλοποιντας σχετικς δρσεις, στοχεει στην αποτελεσματικτερη αξιοποησ τους σε μεγλο ερος της κοινωνικς και οικονομικς δραστηριτητας. υποστηρζει φορες υλοποησης του ΕΣΠΑ 2007-2013
Υποστηρζει Ενδιμεσους Φορες Διαχερισης και αναλαμβνει η δια, ετε ως δικαιοχος ετε ως Ενδιμεσος Φορας Διαχερισης, την υλοποηση πρξεων σχετικν με τις τεχνολογες πληροφορικς και επικοινωνιν που απευθνονται σε πολτες επιχειρσεις. αναδεικνει τις ωφλειες των νων τεχνολογιν Εντοπζει, αναδεικνει και επικοινωνε τα πρακτικ οφλη των τεχνολογιν πληροφορικς και επικοινωνιν.
17-02-2008
 
To Invisio εναι να νο επαγγελματικ λογισμικ για ξενοδοχειακς μονδες, που δημιουργθηκε απ την Infomind και το οποο αποτελε την εξλιξη και βελτωση του αντστοιχου προγρμματος Filos, κατλληλο για ξενοδοχειακς μονδες αλυσδες οποιουδποτε μεγθους. Σχεδιασμνο σε περιβλλον windows, παρχει τα εργαλεα που σας βοηθον να οργανσετε τη λειτουργα της επιχερησης σας επιτυγχνοντας ταυτχρονα υψηλ ποσοστ παραγωγικτητας και κερδοφορας.
15-02-2008
 
Μα απ τις πρωτοπρες εταιρες στο χρο του eTourism εναι αναμφισβτητα η Expedia. Πρκειται για τη μεγαλτερη online ταξιδιωτικ υπηρεσα σε παγκσμια κλμακα, και την τταρτη μεγαλτερη ταξιδιωτικ υπηρεσα στις ΗΠΑ. Η Expedia ξεκνησε αρχικ ως μια υπηρεσα της Microsoft, αλλ αργτερα ακολοθησε ανεξρτητη πορεα, και το 1999 μπκε στο Χρηματιστριο. Απ το 2002 εντσσεται στον μιλο InterActivCorp που διαθτει αρκετς εταιρες της νας οικονομας.
15-02-2008
 
Μα ακμη απ τις πρωτοπρες εταιρες στο χρο του eTourism και των OnLine Κρατσεων.
15-01-2008
 
Η Sabre Holding Corporation (NYSE:TSG) εναι παγκσμιος ηγτης στο ταξιδιωτικ εμπριο, στα ταξιδιωτικ προντα λιανικς και στην παροχ λσεων διανομς και τεχνολογας για τη βιομηχανα ταξιδιν.

Η Sabre Travel Network, εταιρεα της Sabre Holdings, συνδει αγοραστς και πωλητς ταξιδων μσω του μεγαλτερου παγκοσμου δικτου διανομς παρχοντας σε χιλιδες (περισσοτρους απ 53.000) ταξιδιωτικος πρκτορες μεση πρσβαση σε πληροφορες απ αεροπορικς εταιρεες, ξενοδοχεα, ενοικισεις αυτοκιντων, κρουαζιρες, λιμουζνες, εκδρομς κ.α. Το Sabre GDS κατχει το πλον ενημερωμνο περιεχμενο της βιομηχανας ταξιδων.
15-01-2008
 
Η Amadeus εναι ο συνεργτης τεχνολογας για προμηθευτς, πωλητς και αγοραστς στον τομα του ταξιδιο. Η εταιρα παρχει λσεις διανομς, ΙΤ και λσεις για τα σημεα πλησης, βοηθντας τους πελτες της να εναρμονιστον, να αναπτυχθον και να επιτχουν στην ταχτατα εξελισσμενη αγορ του ταξιδιο. Πελτες της αποτελον οι προμηθευτς ταξιδιο (αεροπορικς εταιρες, ξενοδοχεα, εταιρες ενοικισεως αυτοκιντου, εταιρες σιδηροδρμων, ακτοπλοκς εταιρες, εταιρες κρουαζιερπλοιων, ασφαλιστικς εταιρες και tour operators), πωλητς ταξιδιν (ταξιδιωτικ γραφεα) και αγοραστς ταξιδιν (εταιρες και ιδιτες).

Οι λσεις που διαθτει ταξινομονται σε τσσερις κατηγορες: Διανομ & Περιεχμενο, Πωλσεις & Ηλεκτρονικ εμπριο, Διοκηση Επιχειρσεων και Υπηρεσες τεχνικς υποστριξης και συμβουλευτικο χαρακτρα.
15-01-2008
 
Το Worldspan δημιουργθηκε το 1990 κατπιν συμφωνας των αεροπορικν εταιριν Delta Airlines, Northwest Airlines και TWA, εν το 1992 ξεκνησε η συνεργασα του σε τεχνικ θματα με την Start-Amadeus. Συνεργζεται με περισστερες απ 360 αεροπορικς εταιρες, 40 εταιρες ενοικασης αυτοκιντων, 16.000 τουριστικ γραφεα και περπου 22.000 ξενοδοχεα (http://www.worldspan.com).
Επιπλον παρχει την δυναττητα για πληροφορεςκρατσεων θσεων σε διφορους ευρωπακος σιδηροδρομικος οργανισμος και ακτοπλοκς εταιρες, εν παρχει πληροφορες σε εταιρες που ασχολονται με EBusiness και κυβερνητικς οργανσεις που ασχολονται με θματα τουρισμο κ.λ.π..
15-01-2008
 
Η Galileo Hellas SA εναι η μεγαλτερη Ελληνικ εταιρεα, με εξειδκευση στην ηλεκτρονικ διανομ συστημτων κρατσεων στο χρο του τουρισμο και των μεταφορν. Ιδρθηκε το Φεβρουριο του 1991, εναι το ΝDC (National Distribution Company) της Galileo International (www.galileo.com),και θυγατρικ εταιρεα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ.

Το Galileo εναι εμπορικ σμα του Travelport (www.travelport.com). Η Travelport, μια απ τις μεγαλτερες ταξιδιωτικς εταιρεες, δημιουργε εξαιρετικς ταξιδιωτικς εμπειρες ανλογα με τις απαιτσεις της παγκσμιας αγορς. Με παρουσα σε περισστερες απ 130 χρες και μσω ενς δικτου 8.000 επαγγελματιν και πελατν, η Travelport διαθτει τη μεγαλτερη επιλογ ταξιδιωτικο περιεχομνου για τους ταξιδιτες και τους προμηθευτς ταξιδιν.

Η Travelport προσφρει να ευρ φσμα επιχειρησιακν και καταναλωτικν υπηρεσιν, τεχνολογα διανομς, πακτα, ταξδια. Διαθτει πνω απ 20 εμπορικ σματα, τα οποα εκτς απ Γαλιλαο περιλαμβνουν ονματα πως το Orbitz, να online γραφεο ταξιδιν και το GTA, να χονδρμπορο ταξιδιο με παγκσμιο περιεχμενο.
10-01-2008
 
Ο Ελληνικς Οργανισμς Τουρισμο αποτελε Νομικ Πρσωπο Δημοσου Δικαου υπ την εποπτεα του Υπουργεου Τουριστικς Ανπτυξης.
10-01-2008
 
Το Ξενοδοχειακ Επιμελητριο της Ελλδος λειτουργε απ το 1935 ως Νομικ Πρσωπο Δημοσου Δικαου εναι ο νομοθετημνος σμβουλος της Πολιτεας σε θματα τουρισμο χει εκ του νμου ως μλη λα τα ξενοδοχειακ καταλματα και τις οργανωμνες τουριστικς κατασκηνσεις της χρας.

Διοικεται απ Διοικητικ Συμβολιο αιρετν αντιπροσπων των ξενοδοχεων και των οργανωμνων τουριστικν κατασκηνσεων λης της χρας και εκπροσπων του κρτους
εναι μλος της Συνομοσπονδας των Εθνικν Ενσεων Ξενοδοχας Εστασης και Αναψυχς των κρατν- μελν της Ευρωπακς νωσης (Hotrec).
 
 
Contact Primal-res Booking Company
Booking Clients
Τελευταα Να και ρθρα
26/08/2010Ο μιλος επιχειρσεων "Τρικαλιτης Α.Ε" επιλγει επιλγει Primal-Res Booking Platform..
Η εταιρεα "Τρικαλιτης Α.Ε." ξεκνησε τις δραστηριτητς της στο χρο του αυτοκιντου απ το 1954 Απ το 1996 εναι επσημος αντιπρσωπος της BMW στη Θεσσαλονκη.
Απ το 1969 η εταιρεα Τρικαλιτης Α.Ε δραστηριοποιθηκε στον τουριστικ κλδο δημιουργντας δο ξενοδοχεα στην Χαλκιδικ, το Αμμων Ζες 4 αστρων (1969) και το Anastasia Resort 5 αστρων (2003).
10/07/2010Ολοκληρθηκε η εγκατσταση της πλατφρμας κρατσεων Primal-Res στο Ξενοδοχει Athena Pallas Village στη Χαλκιδικ.
Η Primal Consulting ολοκληρνει την εγκατσταση του Primal-RES Booking Platform στο ξενοδοχεο Athena Pallas Village (www.athena-pallas.gr) στη Σιθωνα Χαλκιδικς.
» Athena Pallas Village
 
Primal-res.gr, 28ης Οκτωβρου 50 Ρδος, Τηλ: +30 22410 73750 , Email: info@primal-res.gr  
© Created By Primal Consulting