Επιδότηση DigiLodge | Πελατολόγιο | Σχετικά με την Primal-RES |
  Αρχική   Περιγραφή του Primal-res  Νέα  Αγορά  Δίκτυο Συνεργατών  Links-Downloads F.A.Q Επικοινωνία
 
 
.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Ασφάλεια Συναλλαγών με Secure 256 bit SSL encryption.
¶πειροι περίοδοι τιμών και τύποι δωματίων (με φωτογραφία και περιγραφή).
Εύκολη διαχείριση Τιμοκαταλόγων, Δωματίων και Διαθεσιμότητας.
Ενημέρωση του ξενοδοχείου και του πελάτη με SMS και Email για κάθε κράτηση.
OnLine δημιουργία Voucher και αποστολή του στον πελάτη σε PDF.
Εξαγωγή στοιχείων σε Excel για εκτύπωση ή επεξεργασία από άλλο πρόγραμμα.
 
 
 
 
Σχετικά με την Primal-RES
Η Primal-RES εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με έδρα τη Ρόδο ξεκίνησε τη δραστηριότητα της το 2004 και στόχο έχει την υποστήριξη των επιχειρήσεων που δρουν στον ευρύτερο χώρο της Ελλάδας.
Διαθέτει τρία διακριτά τμήματα ,Επιχειρησιακού Σχεδιασμού, Πληροφορικής και Μάρκετινγκ άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους τα οποία στελεχώνονται από ειδικευμένο προσωπικό(οικονομολόγους, μηχανικούς) Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης. Υποστηρίζει πολύ σημαντικές ξενοδοχειακές μονάδες και επιχειρήσεις της περιοχής μας. Βασική φιλοσοφία της Primal-RES είναι η παροχή μιας ομπρέλας υπηρεσιών που θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες των επιχειρήσεων διασφαλίζοντας τους σημαντικές οικονομίες κλίμακας, εξοικονόμηση χρόνου και ενίσχυση του ανταγωνιστικού τους πλεονεκτήματος
Αποστολή
Αποστολή μας είναι να αναδεικνύουμε επιχειρηματικές ευκαιρίες, να τις ενισχύουμε και υλοποιούμε μέσω χρηματοδοτικών προγραμμάτων, ενσωματώνοντας πάντα τη χρήση της πληροφορικής και του marketing. Η τεχνογνώσία και η πείρα των στελεχών μας δημιουργούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, προσθέτουν αξία και συμβάλλουν αποφασιστικά στην εταιρική σας ενδυνάμωση.
 
 
Contact Primal-res Booking Company
Booking Clients
Τελευταία Νέα και ¶ρθρα
26/08/2010Ο όμιλος επιχειρήσεων "Τρικαλιώτης Α.Ε" επιλέγει επιλέγει Primal-Res Booking Platform..
Η εταιρεία "Τρικαλιώτης Α.Ε." ξεκίνησε τις δραστηριότητές της στο χώρο του αυτοκινήτου από το 1954 Από το 1996 είναι επίσημος αντιπρόσωπος της BMW στη Θεσσαλονίκη.
Από το 1969 η εταιρεία Τρικαλιώτης Α.Ε δραστηριοποιήθηκε στον τουριστικό κλάδο δημιουργώντας δύο ξενοδοχεία στην Χαλκιδική, το Αμμων Ζεύς 4 αστέρων (1969) και το Anastasia Resort 5 αστέρων (2003).
10/07/2010Ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της πλατφόρμας κρατήσεων Primal-Res στο Ξενοδοχειό Athena Pallas Village στη Χαλκιδική.
Η Primal-RES ολοκληρώνει την εγκατάσταση του Primal-RES Booking Platform στο ξενοδοχείο Athena Pallas Village (www.athena-pallas.gr) στη Σιθωνία Χαλκιδικής.
» Athena Pallas Village
Primal-res.gr, Καποδιστρίου 88 Ρόδος, Τηλ: +30 2241 500037 , Email: info@primal-res.gr  
© Created By Primal-RES